Groovedance / Book et event / Børn og Groove / Testimonials

Testimonials

Lotte Mikkelsen (klasselærer i 3.a, Vorrevangskolen)
 
Alle børnene i 3. a (på Vorrevangskolen) havde glædet sig og haft store forventninger - og endelig kom dagen, hvor Nomi kom og gjorde SÅ meget mere end at groovedanse med os.
 
ALLE forventninger blev rigeligt indfriet........det var en times ren energi og frydefuld livsglæde mine elever oplevede sammen med - og under ledelse af Nomi, som instruerede og motiverede på den mest rummelige, tydelige og pædagoiske måde.  

Jeg så 21 skolebørn trygt give sig hen og turde være sigselv i sjov, skør, grim, smuk og fantasifuld dans.
 
 
Tænk at få lov til at danse som en cowboy, en ballerina, en ballroomdanser, en totalt cool hip-hopper og meget meget mere - for ikke at tale om at danse i mørke med "tusinde" kulørte små lamper i hænderne. Det var ren lykke! Og set gennem en lærers øjne var det rørende, livsbekræftende og nærmest magisk.

Efter (groove-) dansen var børnene boblende glade og det er svært at forestille sig bedre måde at røre sig på og få sved på panden.
Bemærkninger som; "hvornår kommer Nomi igen?", "det bliver en god dag nu" og "tænk, hvis vi kunne starte sådan HVER morgen?" var der mange af efterfølgende.

Og JA, tænk hvis vi kunne starte skoledagen med groovedans - sikken en energi, glæde, velvære og fællesskabsfølelse det ville generere! :O)  

Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk