Groovedance / Inspiration / Testimonials

Testimonials

 
 
Deltager på groovehold siger:
Kære verdens dejligeste Nomi skat ❤️ Tuuuusind tak for den dejligeste dans du giver til livet, til mig og til alle os kvinder. Tænk sig hvor smukt et budskab... Og så har du så fantastisk meget ret i, at dansen er mere end bare at bevæge sig , det har dybde og frigiver så meget liv med sjæl, og åbner op for spiritualitet og ting som har puttet sig i kroppen... det hjælper mig og gør en kæmpe forskel i mit liv... TAK FOR DIG ❤️
 
 
Natasha Hagenstjerne deltager på Groove hold:

Groove er den ugentlige tur på legepladsen. Det er nok i virkeligheden lidt ubeskriveligt, hvorfor det er så lækkert, men når vi danser sammen, kan jeg bare mærke den gode energi i rummet - og dén energi er så stor, at jeg ikke kan undgå også at tage den med videre ud i verden og dele ud af den. Den gode energi vokser jo mere vi rutter med den ;-)
Det eneste minus ved groove er, at det kun er én gang om ugen. Jeg er lykkelig for jeg blev introduceret for Nomi og groove (danse-emoji).

Karina Hedegaard deltager på Groove hold:

Jeg har altid været glad for dans og har gået til dans i rigtig mange år – især igennem barndommen og mine ungdomsår.

I august måned startede jeg til Groove hos Nomi Kronberg i Aarhus, og vi danser 1,5 time hver tirsdag – og det er simpelthen så fedt. Det er dog en smule svært at forklare, fordi det er en form for fri dans, men så er det overhovedet ikke fri dans. Det er et dansekoncept, hvor der er en meget meget simpel koreografi eller nok nærmere nogle få trin, som man så skal danse og gøre til sine egne.

Det er en hel anden danseverden end den jeg kommer fra, hvor der altid har været en bestemt koreografi, som skal se rigtig og helst helt ens ud. Så for mig er den helt store udfordring til Groove, at jeg ikke skal tænke mens jeg danser, men derimod bare være og danse. Det er en meget stor udfordring for mig, men det er simpelthen så fedt.

Det er fed musik vi danser til. Og så elsker jeg, at jeg i en dans skal være hip hop-agtig, næste dans prinsesse og dansen derefter skal være noget helt andet. Det kan måske nogle lyder lidt underligt, at man til hver dans skal være noget forskelligt, men Nomi er simpelthen så dygtig til at sætte billeder på de forskellige danse.
 


Anja Sørensen deltager på Groove hold:

Jeg bliver så glad i låget, hver gang jeg danser. Det er simpelthen det rene balsam for min krop og sjæl - LOVE IT :-) .

Min danseaften er hellig. Det er min tid. Der er ikke noget `bør eller skal`, det handler KUN om MIG!

Jeg danser med en masse andre skønne og smukke kvinder - kærligt, sjovt og hårdt inspireret af Nomi.

Det er så befriende, at jeg ikke kan gøre noget "forkert” i Groove, for min måde, med min krop - ER jo mig... helt perfekt!

Det booster så meget døren til mine grænser og selvtillid, Det er samtidig vanvittig god motion, i en stemning der skal opleves….det er total win-win.

Tager ofte mig selv i: at løfte hovedet, svinge håret og ryste måsen (meget mere)….. i HELE mit liv - det er skønt! Og nu tør jeg :-)

Jette Byrdal deltager på Groove event:

Love it! glemmer alt om tid og sted, når jeg danser, du ved der var mange jeg ramte med mine vilde kropsbevægelser. Hold da helt op, groove danse er godt for hele kroppen, det var simpelthen det sjoveste svedigste dansende legende opløftende jeg længe har oplevet. Og Nomi Kronberg er en humør bombe og mega inspirerende, jeg sang hele vejen hjem på cykel & også da jeg gik med sweeti. Nomi ramte mig med GLÆDE og crazynes
 


Line Munter deltager på Groove event:

"Sov ikke godt den nat og stressede lidt over mit barns kommende fødselsdag og over, at jeg lige denne dag var lidt langt fra mine inderste drømme.
Kender nok til krop og energi til at jeg alligevel kom afsted til min første oplevelse med Groove.
Gennem Groove og Nomis kærlige og ligefremme tilgang til os kom jeg, fra 18.30-20, i kontakt med netop mine inderste drømme og med fortættet, pakket energi, der bare venter på at få plads. Lys og kærlighed, intet mindre og det var stort. Sved, glædestårer og ømme muskler vidner om alt det, som Groove giver mig.
Tak, vi ses igen

Anne Mette Nielsen deltager på Groove event:

Tusind tak for en fantastisk oplevelse med Groove Dance i aftes. Jeg havde puslet med tanken om at prøve, da muligheden for en gratis gang opstod.
Det viste sig, at være lige så fantastisk som jeg havde forestillet mig. En total anderledes måde at "finde opmærksomhed på sin krop" og finde trygheden ved at udfolde sig og så var det fed musik. Jeg vil sige jeg havde kontakt med mange forskellige følelser og skønt at få oplevelsen af at lege. Din afsluttende meditation var fantastisk. Alt i Alt en Super skøn og crazy aften.

Kamilla Larsen deltager på Groove hold:
 
Groove er mit frirum. Her får jeg lov at lukke ned for den hektiske dagligdag og al tankevirksomhed, og bare være.
Det er intenst, udfordrende, fantastisk og inspirerende! Jeg lærer både fysisk og psykisk. Fysisk er det for det første hård træning. Derudover øger det min kropsbevidsthed og jeg får bevæget mig på alle mulige og umulige måder. Det ermeget befriende!
Psykisk, er selve filosofien bag Groove ret smukt. Den simple idé om at man er god nok som man er, og at man ikke skal lade sig tynge af ting man ikke selv er herre over. Det er balsam for sjælen. Jeg får leget, sanset, følt og mærket en masse.

Connie

” Jeg elsker Groove! Man danser livsglæden ind i alle kroppens celler og bærer den med sig ud verden. Man kan godt føle sig lille, grim, tyk og træt, når man kommer, men man går derfra som en smuk, sexet, vild, blid, sensuel, levende kvinde.”

Gaby

"At være sammen med dig, og alle de andre groovere, giver en fantastisk følelse af at være til - uden at tænke på omverdenen, et super frirum for krop og sjæl. Skønt at få lov til at være den man er!"

 

 

Heidi

"Min først groovetime:Var helt vildt sjovt og svedigt. Fik sluppet min indre gudinde løs og var fuldstændig ligeglad med hvad andre tænkte. Gik lidt ind i mig selv ind imellem og lagde også mærke til at de andre på holdet havde det sjovt og smilede ved øjenkontakt. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer til en groove time".

Maria

"Groove med Nomi er alt alt for fedt og kan varmt anbefales til alle og enhver.. Det ermotion på den fede og anderledes måde!! Timen er inspirerende og Nomi's humør kan ikke andet end at smitte af.. "

 
 
 
 

 

Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk