Groovedance / GroovedancebyNomi / Nomi Kronberg

Nomi Kronberg

 
Nomi har gennem de sidste 19 år arbejdet professionelt med fysisk og psykisk velvære.
 
Nomi arbejder ud fra den overbevisning at bør/burde/skulle fylder alt for meget i menneskers hverdag og at negative overbevisninger i forhold til hvordan kroppen skal se ud, hvordan "man" skal opføre sig og være det "perfekte" billede....ofte begrænser og dikterer hvordan livet skal leves ... 
 
 
Nomi ønsker at bryde med disse overbevisninger - at få mennesker til at stoppe op og tage et skridt uden for "boxen" - bryde med vaner og opdage at det hele ikke drejer sig om hvad andre syntes og tænker - men at det der virkelig betyder noget, er at turde leve et sjovt, glædeligt, ubegrænset liv - både i krop og sind.

Lige NU

På nuværende tidspunkt er hendes fokus på theGroove, Groove for kids, Groove and Grow. Børn og mobning. International presenter for theGroove og sansetræning.
 
Nomi har tidligere haft eget træningscenter - og har derudover uddannet instruktører og udarbejdet undervisningsmateriale for Oxygen, Equinox, Pro Academy, Fitness IQ, Club mix education, Fitness world. Og konceptudvikler ved Equinox.
 
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk