Groovedance / Hvad er groove

Hvad er groove


Groove er den nemmeste DANCE klasse i verden!

Misty Tripoli har skabt theGroove. Et danse koncept uden fancy koreografi, blot simpel bevægelse gjort på din måde, med din stil på en måde, der føles rigtigt i DIN krop.

Groove er en danseklasse, hvor du lærer enkel og let koreografi fra en række forskellige stilarter som:

Hip Hop, Urban, House, Jazz, Bollywood, Latin, Afrika, Contemporary, Swing, Disco og mange flere…

Groove er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin, træner ALLE kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance.

Groovedance mission er at få mennesker til at stoppe op og tage et skridt uden for boxen, at bryde med vaner og opdage at det hele ikke drejer sig om hvad andre syntes og tænker. - men at det der virkelig betyder noget , er a turde leve et sjovt, glædeligt og ubegrænset liv – både i krop og sind.

Groove er baseret på de "5 groove truths"

Groove truths:

No one cares what u look like

Your was IS the right way

No one can do it for U

You should look different

All these are great ideas until you practice them

Groove er ikke "kun" dans, det er meget meget mere! Det handler om at opdage dit autentiske selv, at tage ansvar for dit helbred og bevæge din krop på en måde, der føles AMAZING for DIG!

Der sker noget magisk, når du tillader din krop ønsker at bevæge sig og udtrykke sig på uden bekymring om, hvad andre mennesker tænker om det og dig.

Gennem Groove bliver vi guidet til at bevæge os ud over, hvordan vi tror, vi burde opføre os, og hvad vi tør.

Når du får en chance for at bevæge dig på en måde, der føles godt for din krop, får du en god træning, der er perfekt til dig!

Dans er en fantastisk måde at træne krop og sind, frigive energi. Det handler om DIG og din dans for SUNDHED!

VIGTIGT

I modsætning til ”Fri dans”, der godt kan virke skræmmende, fordi du er overladt til dig selv, er Groove Dance struktureret undervisning, der giver dig foreslag til, hvordan du kan bevæge din krop. Timen igennem bliver du guidet, hjulpet og støttet i din krops unikke bevægelser.
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk