Datoer 2022

Halloween Dance party
28 Oktober 
 
Nomi 
DJ Issa
Dj Groovy Master Therapy
 
 

Dance Party

 

 

HEY, vi vil bare gerne have lov til at danse, vil du være med?  

NYT i Århus- Dance Party med DJ Issa Gueye + gæste Dj´s

 
ALLE er velkomne - tilmelding ikke nødvendig, men du må meeeeget gerne give lyd i vores facebook events. Se alle events på facebook HER
 
28 Oktober/Haloween Dance pary på Godsbanen Institut forX, lets groove!
 
 
Program:
18.00-19.30 groove/Nomi
19.30-21.00 Dj Mazeeb
21.00-22.00 halloween groove/Nomi
22.00-01.00 Dj Mazeeb + Dj Natty-R/Groovy master therapy
 
Pris:
kl. 18.00 groove 150,- (bliv så længe du vil og deltag/dans til fed musik af Dj).
Kl. 19.30 - 21.00 Dj 50, - (gælder også Dj efter 22.00).
Kl. 21.00-22.00 Halloween groove/Nomi. 150,- (bliv så længe du vil og deltag fra kl Kl. 19.30 hvis du vil og hele aftenen/natten. Eller kom kl 21.00 og bliv og daaaans efter groove). kl. 22.00 - 01.00 Dj 50,-
 
(betaling kontant eller mobilepay ved ankomst)
 
Ønsker du at deltage på begge groovetimer + dj er prisen 250,-
 
Tilmelding ikke nødvendig, men tryk meget gerne "deltager"  I begivenheden.
 
I anledning af Halloween, er groove kl 21.00 KLÆD DIG UD groove. OG du er meget meget velkommen til at være klædt ud hele aftenen.
(klæd ud tema? Halloween, hvad end du føler for agtigt) Alle er stadig velkomne. kom alene eller snup venner og familie under armen - lets GROOVE!
  

Vi åbner dørene for et brag af en dansefest!

 
Der er mange muligheder for at kaste sig ud i dans.
Vi føler dog at der mangler en “danse bobbel” hvor man “bare kan danse” uden at det skal hedde noget præcist, ligne noget særligt eller se ud som noget bestemt.  
 
MEN, vi ønsker også at inspirere dig til at finde/udvikle DIN dans.  
 
Derfor starter vores danseaftener ud med en times GROOVE. (se beskrivelse af groove længere nede) Herefter er dansegulvet frit for alle.  
 
Der vil blive spillet forskelligt musik (du er velkommen til at komme med ideér og ønsker til hvilken).  
 
Du kan vælge at deltage på Groove timen, eller blot komme og være med til at danse bagefter. Vores ønske for danseaftener er at skabe et dansegulv hvor alle føler sig velkommen og accepteret.  
 
Vi ønsker at skabe et skønt fællesskab af folk i svedige joggingbukser, glitter og gakkede gangarter.  
 
Du kan komme lige som du er, uden makeup og opsat hår, eller du kan vælge at give den max gaz på glitter og strutskørt, whatever makes you happy.  
 
Du kan hverken fylde for meget eller for lidt. Du skal føle dig godt tilpas, du skal accepteres lige som du er, du skal føle dig fri som den DU er.  
 
Vi sørger for lidt snacks og du er velkommen til at snuppe en flaske vin eller andet drikkelse med.      
 
Hvad er Groove:  
Groove er et mix af forskellige dansestilarter og musikgenrer. Vi fjerner alle svære dansetrin og koreografier, vi har en fælles rytme men er hver især helt unik. Lige netop derfor kan ALLE groove.  
 
Som begynder får du muligheden for at opleve, at du KAN danse, og danser du allerede, oplever du, hvordan du kreativt kan udvikle dit personlige udtryk og stil.
 
Groove er ikke fri dans men dans, der struktureret bygges op omkring det simple og ender i et brag af bevægelse.  
 
Træningsmæssigt er groove super effektiv træning, der rammer både kondition, styrke, smidighed, mobilitet og koordination. Mentalt er groove en fuldstændig mindblowing “bevægelig selvudvikling”, og du vil sikkert få følelsen af at “komme hjem til og i dig selv”.  
 
Vigtigst af alt – du kan ikke Groove forkert – vi arbejder ud fra fem grundprincipper:
 
No one cares what u look like
Your was IS the right way
No one can do it for U
U should look different
All these are great ideas until you practice them  
 
I Groove skal du ikke være nogen eller noget, du skal ikke bevise noget, du skal ikke forestille noget – du skal bare være lige præcis, som du er.  
 
“En hilsen fra Nomi”
 
Jeg går selv ofte ud og danser - elsker at komme ud blandt mennesker og mærke energien og glæden.
Det giver mig noget helt ubeskriveligt. Men men men, jeg ender tit med at føle mig som “the odd one out”, fordi der altid er et “tema” jeg skal forsøge at passe ind i. (Og oftest ender med ikke at kunne finde ud af at passe ind i).
 
90ér musik er FEDT, bare ikke en hel aften… salsa musik er vidunderligt, men jeg orker ikke altid at skulle følge de bestemte trin.
 
Fri dans en hel aften er skønt, men hvad så hvis jeg har lyst til at danse lidt koreografi? Så skal man danse par, så skal man ikke - Så er der steder hvor man drikker, eller ikke drikker og steder hvor man skal være dressed up og steder hvor man helst IKKE skal….
 
Så kunne man tænke “jamen du kan da være ligeglad med hvad andre tænker”, og JEP det er jeg som sådan også - men der ER bare noget med respekt og høflighed for det tema/det dansemiljø man nu er endt i, som man skal ære og acceptere. Og så ender jeg ganske simpelt bare tit med at kede mig lidt…  
 
Så, vigtig note- det er ikke fordi jeg mener at andre danse arrangementer er dårlige, jeg er mere eller mindre vild med det hele - jeg vil bare gerne have lov til at danse på tværs af det hele nogle gange .
 
Hvorfor? Fordi det er SJOVT og giver en frihedsfølelse er er så skøn!   Og…… jeg vil gerne have dig med og jeg accepterer fuldt ud at du danser på DIN måde!
 
Jeg ønsker– at vi forenes på kryds og tværs, accepterer og respekterer hinanden – samtidig med at kunne stå stærkt i vores egen autenticitet både på og udenfor dansegulvet.  
 
Så kom og være “the odd one out” sammen med mig ,0)

 

 
Spørgsmål vedr. Dance Party?
 
Mail nomi@groovedance.dk
 
Hold dig opdateret med kommende dance party og events:
Tilmeld dig nyhedsbrev HER
 
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk