Hold/events / ONLINE TIMER og EVENTS

BoonTV

 
 
 
Platformen er under opbygning og der vil i løbet af de kommende uger blive sat indhold ind/op og der ud over vil der være en del LIVE timer.
 
Du kan allerede nu melde dig til og være "first mover" på projektet ,0)
 
Hvorfor vælge Groovedance by Nomi online?
 
Fordi det er sjov og varierende træning du kan lave hvor som helst og når som helst. Du vil hele tiden få nye fede videoer der inspirere dig til at give den max gaz og undervisningen er nem at gå til, inspirerende og "helt nede på jorden".
 
Timer i Groovedance by Nomi Online:
 
  • Groove
  • Dance
  • Step by step
  • Teknik
  • Dans for dummies
  • Gæsteinstruktører
  • Youtube kanal med børne dans
 
Alle Groove og Dance timerne vil variere i tema med alt fra høj intensitet til styrke og sexede moves.
 
Ud over alle de "almindelige" timer og spændende events - får du step by step og teknik videoer.
 
 
Step by step videoerne giver dig mulighed for at "nørde" de trin der bruges generelt i danseundervisningen og teknik videoer hjælper dig ned til mindste detalje.
 
"Dans for dummies" er for dig der aldrig aldrig har danset før og skal have det heeelt slow. Måske du er ham manden der stå ved siden af dansegulvet og ikke helt tør kaste dig ud det fordi du absolut ingen rytme har ? - eller hvad med en lille "scoredans"? Dans for dummies giver dig de mest simple og brugte dansetrix og tips (og lære dig at følge rytmen).
 
Og hey - har du børn? Eller er du skolelære der lige trænger til lidt sjovt du kan lave med ungerne? Tjek vores youtube kanal og se en masse sjove dansevideoer for børn med skønne gæsteinstruktører. Hvordan?
 
Du kan vælge at købe et abonnement og have adgang til ALLE timer, eller blot købe en enkelt yndlings video.
 
Fælles for begge er, at videoerne, også LIVE videoerne - bliver liggende i Boon og du kan se dem 24/7, hvor og hvornår du vil.
 
Det får du:
 
Du får 1 LIVE ONLINE time om ugen, samt en video der er optaget på forhånd.
 
Hver måneden vil en gæste instruktør være med til at undervise et event. Det bliver gæsteinstruktørens speciale der undervises i. Fx. Salsa, Afro-Caribbean, Zumba, Bachata, reggaeton og “Høje hæle”.
 
Pris medlemsskab/måneds abonnement:
 
150,-
 
Er du ikke medlem? Priser for timer og timer med gæsteinstruktør samt specielle LIVE events vil variere.
 
Du kan være med til at forme platformen: Har du nogen kommentarer eller ønsker til hvad der skal være/hvad du gerne vil se på Boon.tv/groovedancebynomi ?
 
Let us know ,0) Håber vi "ses i skyen"
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk