Hold og events / Beskrivelse af hold og events
 Groove`n be free 6 gange 2 timer
 
Fordele ved dans?
1. Mega effektiv sveddryppende træning
2. Super simpelt og effektivt redskab til selvindsigt og udvikling
 
Fordele ved Groove`n be free?
Ud over den fysiske trænings effekt, er Groove`n be free en simpelt metode til at udforske krop og sind, komme i dybden med egne temaer som fx. tillid, kærlighed, vrede, sorg, styrke, frustration og glæde - slippe fysiske spændinger og virkelig komme ud med hvad der gemmer sig i kroppen.
 
 
Hvad end der er - så dans det ud ,0)
 
Kender du nogen af de her snakke med dig selv?“ Jeg er i mit hoved hele tiden, vil gerne ned i kroppen… Hvis bare jeg var tyndere/tykkere… Jeg kan ikke komme af med den her følelse, den sidder fast… Jeg trænger til at GIVE SLIP… Jeg er så vred jeg er lige ved at eksplodere…. Jeg tør ikke give mig hen/stole på… Jeg kan ikke mærke mig selv/jeg mærker noget hele tiden”.... Jeg trænger bare til der skal SKE noget NYT… Jeg ville ønske jeg turde”… Eller….”Jeg trænger bare til at DANSE, uden at skulle bekymre mig om hvordan det ser ud…”
 
Hey, så velkommen til. I Groove`n be free er der plads til det hele,0)
 
Hvad det lige er DU går og gemmer på indeni, ved jeg ikke, men fælles for os alle er at vi helt sikkert har noget i bagagen der fylder. Noget vil vi gerne have ud af systemet, andet vil vi gerne have fylder mere/give plads til. OG fælles for os alle er at, i dansen kan vi give slip, “bare” være og gå på opdagelse i det der er.
 
Det har du nu mulighed for at “lege med” over 6 aftener via dans, lyd og meditation.
 
Fordi vi alle er forskellige, har aftenerne ikke et overordnet tema, du kommer med det DU har og arbejder med det.
 
Så hvis du har en dag hvor du er ked af det, kan du danse med det. Hvis du har en dag hvor du er vildt glad, kan du lege med det - hvis du har en dag hvor du bare føler dig nede, kan du blive løftet og hvis du ikke aner hvordan du har det - skal dansen helt sikkert hjælpe dig med at finde DIG!
 
Og, hvis du har en dag hvor du gerne vil slippe for at tænke på noget som helst og bare DANSE, så er Groove`n be free lige dig.
 
Vi starter hver gang med “danseteknik” = den simple grundlæggende teknik du kan bruge når du danser, både alene og i dans med andre. Vi starter med teknik fordi det vil give dig frihed til at åbne op og give slip i dansen efterfølgende.
 
Vigtigst af alt - du kan IKKE gøre noget forkert. Det skal ikke se ud, være, ligne noget - det er din krop, du bevæger den på din måde - guidet af mig.
 
Herefter bliver i sluppet mere og mere fri og du kan her virkelig udfolde og udforske dig selv, mentalt og fysisk. Jeg er med dig hele tiden, du bliver ikke “sluppet” fuldstændig, men ført og “blidt skubbet” videre og frem på din opdagelsesrejse i dig selv.
 
ALLE kan danse, der er ikke noget “4 til den ene side, 4 tid den anden - og fy, du gik den forkerte vej”, vi holder det helt simpelt. Uanset om du er begynder eller øvet - vil du blive guidet, støttet, udfordret og få dine egne “AHA oplevelser”.
 
Vi danser både alene, i par og alle sammen sammen. Der vil også være enkelte gange hvor vi slutter dansen af med let massage.
 
Praktisk info for næst kommende holdstart:
Tid: 18.00-20.00
Sted: Stadion Alle 70. 8000 Århus C. Sportens Hus/Århus Arena
Pris: Frem til 12 november 2018 er prisen 1000,- herefter er prisen 1400.- Sidste tilmelding er 05 Januar 2019.
Tilmelding til Karina: karina.groovedance@gmail.com
Datoer:
2018
28 nov
05 dec
12 dec
19 dec
2019
09 januar
16 januar
 
PA og holdansvarlig/Karina Hedegaard
Mail: karina.groovedance@gmail.com
 
Groovedance by Nomi
Mail: nomi@groovedance.dk
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk