Hold og events / Beskrivelse af hold og events
Alle kan deltage/alle kan groove.
 
En time starter opvarmning, stiger og falder i intensitet og afsluttes med stræk og meditation.
 
 
Forskellen på en "almindelig" dansetime og groove er, at groove ikke har nogen front, side, bag i salen - deltagere og instruktør bevæger sig rundt imellem hinanden. Koreografi er super simpel, alle følges ad i samme grund koreografi, men der "udvikles" individuelt på alle trin, så vi danser det samme, men med hver vores personlighed/personlige udtryk. 
Kort eksempel:
Første trin i en sang. Alle går rundt i salen, instruktør giver korte instrukser som "kan du gå baglæns, brug dine arme, skift retning.... næste trin er evt. at stå på stedet, her kan instruktioner være "lav store/små hofte cirkler, kan du bruge dine skuldrer, gå længere ned i benene..."
Det virker helt gakket simpelt - fordi - det ER det. Vi laver alle det samme, men på hver vores måde.
Så uanset om du er proffesionel danser eller nybegynder kan du få 100% fed dans og træning. 
 
 
 
Om Groove: 
 
Groove er en danseklasse, hvor du lærer enkel og let koreografi fra en række forskellige stilarter som: Hip Hop, Urban, House, Jazz, Bollywood, Latin, Afrika, Contemporary, Swing, Disco og mange flere…
 
Groove er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin, træner ALLE kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance.
 
Groove er baseret på de "5 groove truths" Groove truths:
No one cares what u look like
Your was IS the right way
No one can do it for U
You should look different
All these are great ideas until you practice them
 
Groove er ikke "kun" dans, det er meget meget mere! Det handler om at opdage dit autentiske selv, at tage ansvar for dit helbred og bevæge din krop på en måde, der føles AMAZING for DIG!
 
Der sker noget magisk, når du tillader din krop ønsker at bevæge sig og udtrykke sig på uden bekymring om, hvad andre mennesker tænker om det og dig.
 
Gennem Groove bliver vi guidet til at bevæge os ud over, hvordan vi tror, vi burde opføre os, og hvad vi tør. Når du får en chance for at bevæge dig på en måde, der føles godt for din krop, får du en god træning, der er perfekt til dig!
 
Dans er en fantastisk måde at træne krop og sind, frigive energi. Det handler om DIG og din dans for SUNDHED!
 
VIGTIGT I modsætning til ”Fri dans”, der godt kan virke skræmmende, fordi du er overladt til dig selv, er Groove Dance struktureret undervisning, der giver dig foreslag til, hvordan du kan bevæge din krop. Timen igennem bliver du guidet, hjulpet og støttet i din krops unikke bevægelser.
 
Tilmelding karina.groovedance@gmail.com (Senes 7 dage for holdopstart)
 
 
 
 
PA og holdansvarlig/Karina Hedegaard
Mail: karina.groovedance@gmail.com
 
Groovedance by Nomi
Mail: nomi@groovedance.dk
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk