Nye indlæg

Groovedance BLOG

Kvinde - brainfucker du?

04-03-2012

Er du en af os mange der ind imellem/ofte brainfucker?

Hvad mener jeg med brainfuck... tjoo... alle de nedbrydende, nedværdigende, nedtrykkende og nedturs tanker der kan kvæææærne rund i hovedet på os,,, hold da kæft... alle de historier vi kan fortælle os selv.. alle de ting vi tror vi ikke gør godt nok.. alle de ting vi er i tvivl om

.. burde jeg ikke, hvorfor gør jeg det ikke bare, hvorfor kan andre og ikke jeg, hvorfor kan jeg ikke??? Hvorfor er jeg ikke rig, tynd og berømt??? Hvorfor har jeg ikke overskud og energi???

Måske er det meget forståeligt?

Øøhh måske du står op kl 05 om morgenen, laver morgenmad, madpakker, sender børn afsted, tager på job, handler ind, henter børn, laver mad, forsøger at hygge en time, putter unger, tager til træning, følger op på lidt arbejde...går i seng... alt for sent...!?

OMG – jeg bliver helt stresset bar ved tanken om alt det jeg ikke gør rigtigt – OG så kan jeg jo stresse over det – og så stresse over at jeg stresser over at stresse over det!!!

Brainfuckbrainfuckbrainfuck!!!!

Er det ikke ved at være nok? Er det ikke ved at være for åndsvagt? Er det ikke ved at være alt for meget spild af energi, som kunne bruges på meget andet?

Vi ved godt hvad der er godt for os... mit nye mantra er :

”Ville du behandle dit barn, eller en anden du elsker – på den måde du behandler dig selv”? Eller... ”Ville du fortælle en du holder af – alt det pis du fortæller dig selv – Hej Maja, hold kæft hvor er du fed idag...”!

VILE DU GØRE DET DU GØR VED DIG SELV MOD EN ANDEN????

Stop op!

Og start med at behandle dig selv som det helt fantastiske menneske du er – helt unik og speciel... der findes kun EN dig, og du lever kun EN gang... Så start med at behandle dig selv som det du er.. en ENER..The one and only fucking awsome women du er!!!!

LYT og stop op!

Stop op og lyt til de tanker der påvirker dig.. både de negative og positive.. Du er IKKE dine tanker... Du er dig, og dine tanker kan du iagtage... og hvad så med at sorterer de negative fra??? Du er som du er..på godt og ondt..med deller og rynker... og med alt det smukke du er ,0)

ACCEPT!!!!

Du er lige som du skal være ligenu! Intet er konstant, alt er i forandring... men LIGENU er du det perfekte billede af dig selv! Du kan have ønsker, drømme og mål – men accepter dig og din situation som den er ligenu – og så SE FREMAD! Negativitet smitter af... glæde smitter af... hvilken en vil du vælge som din ledsager i dit liv?

Jeg vælger den positive... eller... jeg vil ihvertfald øve mig i det - og accepterer når jeg glemmer det ,0)

Hvad med dig? Hvad vælger du?


Kategori: BRAINFUCK

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Groovedance.dk  | Tlf.: +45 28877341 | nomi@groovedance.dk